A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Вебінар з питань організації Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2019»

Дата: 11.02.2019 09:30
Кількість переглядів: 5

       На виконання п. 286 Плану роботи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» на 2019 рік (наказ ІМЗО від 11.01.2019 № 04) та з метою створення в Україні умов щодо збалансованого гармонійного формування науково-орієнтованої освіти, ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, популяризації інженерно-технічних професій серед учнівської молоді Інститут модернізації змісту освіти проводить Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна – 2019», який об’єднає заходи всеукраїнського та обласного рівнів (освітні форуми, конференції, круглі столи, навчальні семінари, фестивалі, виставки, змагання, хакатони, конкурси тощо).

       12.02.2019 року відділ STEM-освіти проводить вебінар з питань організації та проведення Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2019». Учасники вебінару ознайомляться з пропозиціями проведення заходу, а саме:

  • як розпочати розвивати напрями STEM-освіти, -навчання за принципами: системність, доступність, технологічність тощо;
  • як освітнім установам долучитися до заходів всеукраїнського рівня; як спланувати та розробити заходи регіонального рівня;
  • як взяти участь у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, змаганнях, що реалізують напрями STEM-освіти;
  • як налагодити партнерські взаємовідносини з різними освітніми та громадськими організаціями тощо.

       До участі запрошуються обласні координатори з питань STEM-освіти, методисти РУО, НМЦ, вчителі освітніх установ та всі зацікавлені особи.

       Початок заходу 12.02.2019 р. о 15.00, тривалість 1 година.

  Приєднатися до трансляції вебінару можна на сторінці Українського проекту «Якість освіти» за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/STEM-osvita (у головному меню розділ «Допомога експертів» розділ «STEM-освіта» тема «Вебінар «STEM-весна – 2019»).

      Додаткову інформацію можна отримати у координатора: Василашко Ірини (т. 098-28-28-030, stemosvita@gmail.com).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень