A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 20.12.2017 11:11
Кількість переглядів: 7

 

       23 листопада 2017 року на базі Вікторівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Забезпечення відповідності кваліфікації педагогічних працівників до сучасних освітніх вимог щодо рівня їх професійної компетентності».

              Метою семінару була активізація та всебічний розвиток творчих здібностей педагогів, формування в них зацікавлення сучасними прийомами роботи, які наближатимуть їх до роботи в майбутньому. Адже, сучасне життя змінюється дуже швидко. Кожне покоління має справу з новими досягненнями, технологіями. Одна з професій, фахівці якої мають змінюватися одночасно з ним, – це професія вчителя.                           

          Своїми педагогічними здобутками в плані використання інноваційних технологій під час проведення уроків поділилися вчителі: Гладка О.В. (природознавство, 2 кл.), Веретільник Л.В. (зарубіжна література, 5 кл.), Патика Р.І. (українська мова, 9 кл.).                         

       Продовжила роботу семінару заступник директора школи з навчально-виховної роботи Журба Г.С., яка презентувала досвід роботи школи з проблеми «Забезпечення відповідності кваліфікації педагогічних працівників до сучасних освітніх вимог щодо рівня їх професійної компетентності»; досвідом роботи «Професійна компетентність майбутнього вчителя у системі підготовки до педагогічної діяльності» поділилась учитель початкових класів Головата Н.П.                                                     

       Практичний психолог Плюта Г.М. провела заняття-тренінг «Шляхи вдосконалення роботи з підвищення кваліфікаційного рівня вчителів і роль у цьому заступника директора школи з навчально-виховної роботи».                                                           

       На завершення для гостей семінару учні школи представили виховний захід «Землі моєї самородок» (зустріч у літературній вітальні).                                          

       Після завершення семінару відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень