A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар учителів історії та правознавства

Дата: 19.10.2018 12:20
Кількість переглядів: 6

   18 жовтня  2018 року на базі Іваньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів історії та правознавства на тему «Використання технології «перевернутий клас» під час проведення змішаного уроку з історії.

      Учасники семінару відвідали урок з історії України у 8-му класі на тему «Військове мистецтво, традиції та побут українського району», який провела Олійник О.П., учитель історії та правознавства. Педагогів вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, організація самостійної пошукової діяльності учнів, увага на розвиток їх мовлення.

       Досвідом роботи з теми «Перевернуте» навчання як одна із ключових тенденцій освітніх технологій сучасності» поділилася з колегами учитель історії та правознавства  Олійник О.П., яка наголосила, що інноваційні технології  мають ефективно допомогти учневі  розкрити, розвинути  особистісний потенціал та сформувати стійкі компетентності, які необхідні при досягненні його життєвого успіху.

        Розглянуто питання «Громадянська освіта як чинник успішного розвитку учня», яке висвітлила керівник МО Христоріз В.М.

       Методист районного методичного кабінету  Мельник М.В. ознайомила присутніх з проведенням районної олімпіади з історії та правознавства у 2018-2019 н.р.

    Учасників семінару вразив патріотично-виховний захід для учнів 9-11 класів «Будь здорова, козацька Покрова!», вчитель Мельник В.Р. та відвідали книжкову виставку «Черкащина – колиска козацької слави», Прилуцька Г.П. 

       Завершився семінар інтерактивною формою роботи «Педагогічний мікрофон», де колеги мали можливість висловити думки з теми семінару та обмінятись досвідом роботи в даному напрямку.

                                                                                          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень