A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

семінар - практикум директорів шкіл "«Навчаємося разом або один день із життя Нової української школи».

Дата: 24.10.2019 12:37
Кількість переглядів: 6

 

23 жовтня на базі Маньківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар-практикум директорів закладів загальної середньої освіти на тему «Навчаємося разом або один день із життя Нової української школи».

Відкрила  семінар директор школи Марія Кривосар, яка ознайомила присутніх з роботою колективу щодо реалізації Концепції «Нова українська школа». Родзинкою закладу стало відкриття у минулому та нинішньому навчальних роках 2 класів, що працюють за науково- педагогічним проектом «Інтелект України».

Для школярів 1-х та 2-х класів облаштовано сучасне освітнє середовище, а саме: два мультимедійні комплекси, телевізори, ноутбуки, ламінатори, принтери, меблі та дидактичний матеріал.

В рамках заходу директори закладів загальної середньої освіти відвідали урок математики у 1-му класі ( учитель Сторожук В.А.) та в 2-му класі урок «Я  досліджую світ»  (учитель Родак В.М), які працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

Учасники семінару взяли участь у роботі майстер-класів, які провели вчителі Юрій Л.В., Андрощук Т.І., хореограф Главацька Т.Г., побували на ранкових зустрічах з учителями Бадовською В.С.     та    Дубик Л.П.

Завершився захід підведенням підсумків роботи та обміном досвіду.

                                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень