A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Придбання лінгафонного кабінету

Дата: 31.07.2020 12:39
Кількість переглядів: 4

Сучасний лінгафонний кабінет підвищує ефективність освітнього процесу, забезпечує високу мотивацію учнів, позбавитись мовного бар’єру у спілкуванні та вивченні іноземної мови, робить процес навчання незвичним, захопливим, допомагає підтримувати постійне зацікавлення дітей предметом.Спеціально розроблені програми дозволяють кожному учневі виконувати окремі завдання різних рівнів володіння мовою. Учні можуть робити звукозаписи своєї мови, розуміти свої помилки та виправляти їх.

Завдяки активній позиції відділу освіти Маньківської районної державної адміністрації та на виконання районної Програми впровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх закладів інформаційно-комунікаційних технологій  «Сто відсотків» на період до 2021 року придбано лінгафонних кабінети для Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та 1 лінгафонний кабінет для Маньківського навчально-виховного комплесу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія».

У липні 2020 року придбано ще 1 лінгафонний кабінет у Маньківському навчально-виховному комплесі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія».

Кабінети придбані  на умовах співфінансування обласного і районного бюджетів 50/50, всього  залучено 600 тис. грн  з обласного та 600 тис. грн з районного бюджетів.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень