A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар- практикум вчителів трудового навчання та технологій

Дата: 05.04.2019 14:36
Кількість переглядів: 4

     22 березня 2019 року на базі Маньківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся районний семінар-практику вчителів трудового навчання та технологій на тему «Виявлення професійних інтересів учнів та проектування професійного успіху на уроках трудового навчання та технологій».

                                                               

    Учасники семінару відвідали урок  вчителя Бившка В.О. на тему «Художнє тиснення  по фользі» та ознайомилися з виставкою учнівських робіт.

     

      Вчитель Савченко Л.Л. провела майстер-клас на тему « Технологія виготовлення весняних квітів технікою фоаміран», в якому взяв участь кожний учасник семінару.

        

     В ході обговорення проведеного уроку та майстер-класу вчителі мали змогу поспілкуватися з однодумцями про використання різноманітних технологій при організації роботи з учнями та їх професійній орієнтації.

    Учасники семінару  вдячні дирекції Маньківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія»  та вчителям трудового навчання Бившку В.О. і Савченко Л.Л. за надану можливість обміну досвідом,  приємне спілкування,  високий рівень організації та проведення заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень