A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний зліт лідерів

Дата: 27.09.2019 14:37
Кількість переглядів: 6

У 2019-2020 навчальному році продовжила свою діяльність районна Ліга старшокласників. Традиційно підсумки роботи Ліги за 2018-2019 навчальний рік та завдання на 2019-2020 навчальний рік були окреслені на черговому ХУ зльоті лідерів учнівських організацій у виступі куратора Ліги Олійниченко Т.П. Основні завдання Ліги будуть висвітлені на сайті відділу освіти на сторінці Ліги старшокласників.

 

Ліга старшокласників Маньківського району за підсумками роботи у минулому навчальному році отримала диплом обласного інституту підлядипломної освіти серед 5 кращих осередків області за активну життєву позицію та творчий підхід у реалізації поставлених цілей.

На зльоті за підсумками роботи учнівських організацій дипломами відділу освіти були нагороджені учнівські колективи Дзензелівської, Рогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Програмою зльоту було пердбачено проведення виборів голови Ліги старшокласників. У результаті відкритого голосування головою було обрано ученицю Маньківського НВК Мельниченко Анну.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень