A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Безкоштовна можливість організації дистанційного навчання для вчителів та учнів

Дата: 06.04.2020 15:12
Кількість переглядів: 15

     Повідомляємо, що Комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» разом з ТОВ «БМС Техно» (м.Київ) та компанією SIA Uzdevumi.lv (Латвія) пропонує скористатися  безкоштовною можливістю організації дистанційного навчання для вчителів та школярів на період надзвичайної ситуації в Україні, за допомогою інформаційно-освітньої системи «МiйКлас» (https://miyklas.com.ua) з застосуванням дистанційних технологій під час карантину та для відновлення навчання відповідно до календарно-тематичного планування після нормалізації епідеміологічної ситуації. Доступ та реєстрація користувачів системи здійснюється безкоштовно на період карантину, технічний супровід щодо користування системою здійснюється технічними фахівцями компанії розробників.

     МійКлас офіційно дозволено застосовувати в загальноосвітніх навчальних закладах (гриф МОН №22.1/12-Г- 155 від 01.04.2019). MiйКлас є відкритою системою, яку можна протестувати в будь-який час, у будь-якому місці, на будь-якому гаджеті, де є доступ до мережі Інтернет. На сайті розміщено курси з предметів, завдяки котрим вчителі можуть самостійно й у стислі сроки впровадити дистанційне навчання у своїх школах.

       Серед переваг MiйКлас у період карантину можна відзначити:

  • онлайн-база завдань з основних предметів шкільної програми з 1 по 11 клас;
  • можливість оцифрування навчальної програми вчителя для впровадження дистанційного навчання учнів;
  • електронні домашні та контрольні роботи, що можуть бути видані та виконані дистанційно;
  • автоматична звітність для адміністрації шкіл щодо використання МійКлас учителями та учнями;
  • функції батьківського контролю та інше.

     Технічно  система  готова масштабуватись для впровадження ЕОР «МiйКлас» у всіх школах Черкаської області. У разі зацікавленості  пропозицією розробники готові сформувати комерційну пропозицію та підключити заклади освіти Черкаської області, а також  надати інформацію щодо досвіду впровадження системи у м.Київ та інших регіонах України та європейських країн.

 Детальніше про можливості МійКлас можна подивитись у брошурі https://rada.info/upload/users_files/44118951/d553bbc1283eaf4eeb806c4c2ef88146.pdf

        Контактні дані розробників: +38(067)6200053,  info@miyklas.com.uawww.miyklas.com.ua.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень