A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Районний семінар-практикум вчителів історії та правознавства

Дата: 21.02.2020 15:27
Кількість переглядів: 9

Відповідно до плану роботи Маньківського районного методичного кабінету 21 лютого 2020 року на базі Дзензелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів історії та правознавства з теми «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках історії».

Цікавим були презентації науково-пошукової та дослідницької роботи учнів школи з історії та краєзнавства, динамічна перерва.

Майстер-клас на тему: «Особливості використання краєзнавчого матеріалу на уроках історії», вчитель історії Бондар С.С. Вчитель продемонстрував присутнім методи формування предметних та ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи та засобів ІКТ.

Мельник М.В., методист РМК ознайомила присутніх із особливостями підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році та про конкурсний відбір підручників для 7 класів.

Відвідали учасники семінару із задоволенням урок-екскурсію в Районному краєзнавчому музеї с.Дзензелівка.

Присутні на семінарі відмітили високу результативність та практичність проведених заходів, які пройшли у творчій атмосфері. Всім учасникам надані методичні матеріали.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень