A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

ДО УВАГИ УЧНІВ 11 КЛАСІВ ТА ВИПУСКНИКІВ МИНУЛИХ РОКІВ!

Дата: 08.02.2019 17:41
Кількість переглядів: 3

       24 лютого 2019 р. (неділя) Черкаський національний університет імені Богдана  Хмельницького проводить пробне тестування у форматі ЗНО–2019 з біології.

         У тестуванні можуть взяти участь усі, хто готується до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році. Тестування буде проводитись у корпусі №3 Черкаського національного університету за адресою: м.Черкаси, бульвар Шевченка, 79. Тестування є безоплатним і розпочинаються об 11:00.

Особам, які виявили бажання взяти участь у тестуванні, необхідно:

      1.Зареєструватися на офіційному сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua (розділ «Ресурси» – АІС «Абітурієнт»). Особам, які реєструвалися раніше у АІС «Абітурієнт», реєструватися непотрібно (зайти у систему можна під своїм логіном та паролем).

      2.Після реєстрації зайти у АІС «Абітурієнт» під своїм логіном та паролем і обрати предмети, з яких Ви бажаєте пройти тестування. Після цього Ви будете зареєстровані для проходження тестування. Реєстрація на тестування завершується за два дні до дати його проведення.

        3.З’явитися для проходження тестування не пізніше, ніж за 20 хвилин до його початку (тестування розпочинається об 11.00). При собі потрібно мати  ручку з пастою чорного кольору. Результати тестування будуть розміщені на персональних сторінках учасників тестування.

        Проїзд від залізничного вокзалу: маршрутним автобусом № 26, тролейбусом № 3 до зупинки "Університетська".

        Проїзд від центрального автовокзалу маршрутними автобусами №№ 6, 26 до зупинки "Університетська".

        Проїзд з центру міста: тролейбусами №№ 1, 7, маршрутними автобусами №№ 4, 11, 31 до зупинки "Університетська".

        Телефон: (0472) 56-56-04


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень