A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Завершення І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019». Номінація «Основи здоров'я»

Дата: 15.11.2018 22:50
Кількість переглядів: 6

       15 листопада 2018 року на базі Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» в номінації «Основи здоров'я».

       Учасниками конкурсу стали педагоги з Маньківського району, Тальнівського та Жашківського ОТГ. Протягом дня вчителі показували свою креативність, майстерність, пройшли тестування на знання теоретичного матеріалу свого предмету, основ педагогіки та психології, представили власні професійні портфоліо та провели фрагменти уроків.

       За підсумками роботи журі переможцем конкурсу стала Барилко Тамара Петрівна, учитель Маньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1  Маньківської районної ради.

        Лауреатами конкурсу стали Козяр-Кмітевич Ірина Анатоліївна, учитель Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 3 Тальнівської міської ради (ІІ місце) та Зінорук Наталія Олександрівна, учитель Жашківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради (ІІІ місце).

      І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» переконав у тому, що життя, світ навколо нас і сама людина – це неймовірно красиво і цікаво. А якщо це учитель? Учитель у всьому має бути учителем. Він наставник та порадник. Щасливі наші  діти, яким випало мати у житті таких учителів, що здатні визначити долю своїх вихованців, навчити їх мислити і говорити; учителів, що вміло керують дитиною у її поступі до знань, до людяності, керують, а не оберігають від життя.

      Минуть роки, десятиліття. Невпізнанним стане життя, зникне багато сьогоднішніх професій, але поки існуватиме людство, збережеться на землі високе звання – Учитель.

       Бажаємо всім учасникам конкурсу, всім, хто був причетний до його підготовки та проведення щастя і задоволення від життя, віри в успіх. Зичимо здоров’я, творчого натхнення, нехай доля щедро обдаровує Вас.

                                 

 

                                  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень