A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Здобули перемогу на обласному фестивалі науки та робототехніки

Дата: 14.12.2021 08:54
Кількість переглядів: 9

       У Маньківському  ЗЗСО   І-ІІІ   ступенів   №1  з 2019 року запроваджено факультатив з робототехніки, де учні набувають умінь та навичок щодо проектування, конструювання, програмування всіляких механізмів – роботів. Своїми знаннями уже другий рік поспіль вони діляться на фестивалях та конкурсах.

      Так, 11 грудня 2021 року в м.Черкаси проходив обласний фестиваль науки та робототехніки: «RoboTerraробот на захисті планети». Захід проводився з метою практичної реалізації ідей дітей та підлітків у галузі робототехніки та екології, стимулювання їх творчого, інтелектуального та духовного розвитку.

       У фестивалі взяли участь 54 команди в 7 номінаціях. Команда  Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 «MK Robomaster»  у складі учнів 2-В класу, а  саме: Безверхого Богдана, Гутенка Андрія, Солонька Максима та  тренера Черепенка В.В. долучились до участі в номінації «Алея стартапів. Конкурс творчих ідей та технічних проектів», де посіли перше місце й були нагороджені Дипломом, кубком та цінними призами (набори для вирощування кристалів).

        Учні презентували проєкт «Шкільний еко-автобус» та представили модель шкільного автобуса, який працює від сонячної енергії. Використовуючи альтернативні джерела такий транспортний засіб дає можливість економити на паливі, не забруднює навколишнє середовище відпрацьованими газами, має невичерпні природні ресурси.

Вітаємо з перемогою!


        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень