A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

День відкритих дверей в ЦДЮТ,МАН

Дата: 21.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 4

   День відкритих дверей– це перше свято нового 2021-2022 навчального року, можливість залучити якомога більше обдарованих дітей до занять у гуртках і секціях, зробити добру рекламу та продемонструвати досягнення юних вихованців та їх керівників.
На літній сцені ЦКД селища Маньківка пройшов День відкритих дверей Маньківського центру дитячої та юнацької творчості, Мала академія наук учнівської молоді Маньківської селищної ради під гаслом «Країна дитячих мрій». Цього сонячного дня колективи закладу подарували святковий, гарний настрій всім присутнім. На святі побували батьки вихованців закладу, керівники Маньківської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту, громадяни селища. 
Цікава розважальна програма дала можливість всім присутнім познайомитися з мережею гуртків, педагогами позашкільного закладу.

На свято завідали казкові герої Мальвіна, Буратіно і Черепаха. Вони потрапили в казкові країну Позашкілля і розповіли присутнім про життя в цій країні, про гуртки та їх керівників, про вироби, які  виготовляють на тих чи інших заняттях гуртків, про ті бажання, які самотужки можна здійснити, якщо навчатися в цій країні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень