A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

День цивільного захисту в ЗЗСО

Дата: 17.05.2021 09:30
Кількість переглядів: 11

                                День цивільного захисту в Дзензелівському ЗЗСО                                          

https://youtu.be/UhMlm6DNgTg

Об"єктове тренування:

https://www.youtube.com/watch?v=bfm8crKqs_4

 

День цивільного захисту в Молодецькому ЗЗСО

 

        

                                                                                               

У ході виконання плану заходів Дня ЦЗ у Молодецькому ЗЗСО було проведено інструктивно-методичну нараду з керівниками формувань цивільного захисту по використанню радіозв’язку для координації дій по ввідних з надзвичайних ситуацій, перевірено стан, наявність майна та спорядження формувань, доведено схему дій у надзвичайних ситуаціях по виконанню евакуаційних заходів та взаємодії між собою. Здійснено об’єктове тренування дій учасників навчального процесу у разі терористичних актів, бомбардувань, пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів. Підготовлено протирадіаційне укриття та доведено до учнів та педагогічних працівників схему розміщення особового складу у разі евакуації. На стадіоні закладу освіти проведено підсумкові змагання між класами по використанню засобів індивідуального захисту, користування первинними засобами пожежогасіння, евакуація пораненого із зони ураження, відпрацювання дій під час надзвичайних ситуацій та спортивна естафета прикладного характеру. Учні показали ґрунтовні знання і навички дій у разі виникнення нештатних ситуацій, педагогічні працівники та члени формувань цивільного захисту продемонстрували злагодженість дій та уміння діяти по ситуації у разі загрози життю та здоров’ю вихованців. 

День цивільного захисту в Подібнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

День Цивільного захисту проходив згідно з пла­ном. Учні та особовий склад закладу ознайомилися із засобами індивідуального захисту, із правилами поведінки під час над­звичайних ситуацій, створенням системи цивільного захисту, метою якого є захист населення від небезпечних наслідків ава­рій і катастроф, від стихійного лиха, сильнодіючих отруйних речовин, зброї.

Класними керівниками проведено цікаві, пізнавальні бесіди, виховні години  на теми «Уникаємо небезпеки» (1-4кл.); «Вчимося правилам пожежної безпеки», «Допоможи собі сам», «До кого звертатися по допомогу» (5-9,11кл.). Учнями початкових класів було переглянуто та обговорено мультфільми «Вибухонебезпечні предмети», «Правила поведінки в лісі, на воді, при пожежі».

Важливу інформацію учні 5-11 класів отримали після перегляду навчального фільму про правила евакуації під час виникнення надзвичайних ситуацій.

                                    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень