A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Проведено вебінар керівників МАН

Дата: 01.11.2021 11:45
Кількість переглядів: 5

29 жовтня 2021 року в програмному середовищі Zoom відбувся   вебінар керівників МАН закладів загальної середньої освіти Маньківської територіальної громади:   Маньківського ЗЗСО I-III ст №1, Маньківського НВК «ЗЗСО I-III ст. – гімназія», Дзензелівського ЗЗСО I-III ст., Молодецького ЗЗСО I-III ст.  та Добрянського ЗЗСО I-III ст., де було розглянуто питання «Формування наукового світогляду учнів та залучення їх до науково-дослідницької роботи в МАН».

З вступним словом до учасників вебінару звернулась Олійниченко Тетяна Петрівна, директор Маньківського центру дитячої та юнацької творчості, Мала академія наук учнівської молоді Маньківської селищної ради.

Про особливості проведення конкурсу та нові вимоги до оформлення науково-дослідницьких проєктів повідомила Бєлік Ольга Миколаївна, методист Маньківського ЦДЮТ, МАН.

З досвідом участі у конкурсі – захисті науково-дослідницьких проєктів МАН у 2020 році поділилась Прач Світлана Юріївна, вчитель історії Добрянського ЗЗСО I-III ст.

Набутий педагогами досвід допоможе їм добре підготувати учнів до участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень