A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Вісті зі шкіл

Дата: 18.10.2021 12:04
Кількість переглядів: 8

День захисника та захисниці України – свято, що відзначається 14 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави, свято вшанування козацької доблесті, свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю.

З цієї нагоди 13 жовтня в Молодецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулись урочистості. На урочистому святі були присутні учасники Операції Об’єднаних сил  села Лукашенко Микола Петрович, Гучок Олександр Іванович та Кононенко Сергій Іванович, викладач Уманського національного університету садівництва, працівники школи та учнівська молодь. Пісні у виконанні Кононенка С.І. зворушили душі і серця усіх присутніх.

                                                                     

Вже традиційно до лав Молодецької Січі були посвячені першокласники та вручено берети учням 10 класу.

Активом учнівської спілки було відвідано і покладено квіти до пам'ятника Володимиру Самишкіну, який віддав своє життя за волю України.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу та навчитися пишатися тим, що ми – українці!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень