A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Огляд готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 31.08.2021 12:19
Кількість переглядів: 7

 

З 18 по 20 серпня 2021 року проведено огляд готовності закладів освіти  Маньківської ТГ до початку навчального року.

Протягом 3-х робочих днів здійснено огляд всіх закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти. В ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи.

У всіх закладах  загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів.

З метою підготовки до нового навчального року в закладах дошкільної освіти також проведено косметичні ремонти групових кімнат, проведено поточні ремонти дитячих майданчиків.

Особливу увагу було приділено роботі закладів в умовах адаптивного карантину (наявність та кількість антисептиків, масок,  наявності та облаштування ізоляторних кімнат).

Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу  у новому навчальному році.

 За результатами огляду складено акти перевірки готовності навчального закладу до роботи в новому навчальному році.

 

              

Рогівський ЗДО "Барвінок"                            Вікторівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів   

 

      

Подібнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень