A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

ПРОВЕДЕНО СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ІСТОРІЇ, ІНФОРМАТИКИ, БІОЛОГІЇ ТА ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ

Дата: 26.08.2021 12:25
Кількість переглядів: 6

19  серпня 2021 року на базі Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено засідання вчителів інформатики «Шляхи реалізації Державного стандарту базової середньої освіти з інформатичної освітньої галузі».

Учасники засідання обговорили питання щодо особливостей вивчення інформатики у 2021/2022 навчальному році, зв'язок предмета з концепцією STEM-освіти та акцентували увагу на необхідності розвиватися шляхом тренінгів, майстер-класів, турнірів та конкурсів з комп’ютерних наук та STEM-дисциплін, зокрема робототехніки та електроніки.

Учасники засідання ознайомилися з методичними та організаційними особливостями викладання інформатики, зупинилися на змішаному форматі навчання інформатики та способах його реалізації. Ці питання учасникам вебінару презентувала Мирослава Мельник, методист методичної служби.

Учасники заходу отримали методичні матеріали, рекомендації щодо дієвого викладання інформатики.

19  серпня 2021 року на базі Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено засідання вчителів історії, які обговорили  рекомендації.

20 серпня 2021 року на базі Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено засідання вчителів біології, які обговорили  аналіз та виробили рекомендації.

26 серпня 2021 року в режимі онлайн на платформі https://meet.google.com для працівників психологічної служби закладів освіти проведено засідання секції «Пріоритетні аспекти діяльності працівників психологічної служби у 2021-2022 н.р.».

         Основна мета заходу: висвітлення актуальних питань діяльності працівників психологічної служби закладів освітиу 2021-2022 н.р.

Працівники ознайомилися з аналітичною довідкою про діяльність психологічної служби та Рекомендаціями щодо пріоритетних напрямів діяльності працівників психологічної служби у системі освіти на 2021-2022 навчальний рік, які представила учасникам Мирослава Мельник, методист методичної служби.

  Також працівники психологічної служби взяли активну участь у практикумі «Розвиток принципів гуманістичної взаємодії як завдання Нової української школи», який провела Тетяна Левченко.

 

         

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень