A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Благодійна акція

Дата: 16.06.2023 14:23
Кількість переглядів: 16

КРИШЕЧКИ ЗБЕРИ – ВІЙСЬКОВИМ ДОПОМОЖИ!

 

«КРИШЕЧКИ ЗБЕРИ – ВІЙСЬКОВИМ ДОПОМОЖИ!» - під таким гаслом Ліга старшокласників Маньківщини, а це учнівські колективи закладів освіти Маньківської, Буцької та Іваньківської громад, організували акцію - збір кришок - закруток від пластикових пляшок для виготовлення деталей протезування для наших захисників.

До участі в акції долучилися небайдужі учнівські колективи закладів освіти. Зібрано більше шести мішків кришечок від пластикових пляшок. А це більше 75 кг!

Лідерами у цій акції є колективи: учнівська організація «Берег дитинства» Іваньківського ліцею Іваньківської сільської ради та учнівська організація «Стежина» Потаського ЗЗСО І-ІІ ступенів.

Молодь Маньківщини продовжує працювати задля підтримки наших військових. Зібрані кришечки члени ради Ліги старшокласників передали Маньківській селищній раді для відправлення до установи, яка переробляє кришечки в гранули, які згодом або використовуються як сировина, або продаються, а отримані кошти спрямовуються на виготовлення протезів військовим.

Дякуємо колективам та кожному особисто за активну життєву позицію, патріотизм та небайдужість! Лише разом ми - сила, лише обʼєднані ми зможемо перемогти ворога та допомогти нашим мужнім воїнам повернутися до повноцінного життя!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень