A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Вітаємо переможців

Дата: 16.02.2022 15:03
Кількість переглядів: 7

Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс

 «МАН-Юніор - Ерудит»

У грудні 2021 року проходив Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «МАН-Юніор - Ерудит», який проводить національний центр «МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ».

Підведено підсумки конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» для учнів 5-11 класів, до якого долучилися 75 юних дослідників із закладів загальної середньої освіти Маньківської ТГ(координатором конкурсу є методист Маньківського ЦДЮТ, МАН Бєлік О.М.).  

Надзвичайно успішною та результативною була їх участь в інтерактивному конкурсі, вони отримали максимально високі рейтингові бали і стали володарями сертифікатів І, ІІ  ступенів у номінаціях «Технік», «Еколог»,  «Історик», «Астроном».

      У конкурсі в номінації «Технік-Юніор» взяло участь 11 учнів  Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія»  (керівник Письменна О.М.) та отримали: 4 сертифікати I ступеня, 6 сертифікатів II ступеня та 1 сертифікат за участь.

      Цьогоріч до конкурсу долучилися юні астрономи. В номінації «Астроном» троє юних інтелектуалів з Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія»  (керівник Письменна О.М.) отримали 1 сертифікат I ступеня, 1 сертифікат II ступеня та 1 сертифікат за участь.

     Високу компетентність у природничих  науках в номінації «Еколог» показали юні екологи Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія» (керівник Вара О.М.) та  Рогівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник Зінчук Л.Д.). Їх результат: 7 сертифікатів I ступеня та 7 сертифікатів II ступеня.

     В номінації «Історик» добрі результати з предмету показали 27 учнів  Маньківського НВК  «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія» (керівник Христоріз В.М.), 10 учнів Дзензелівського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів (керівник Бондар С.С.) та 10 учнів Рогівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник Юрченко Н.О.). за результатами конкурсу учні отримали 34 сертифікатів I ступеня, 9 сертифікатів II ступеня та 4 сертифікати за участь.

           Загалом у Всеукраїнському відкритому інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор - Ерудит» учні закладів освіти отримали 46 сертифікатів I ступеня, 23 сертифікати II ступеня та 6 сертифікатів за участь.

          Вітаємо юних дослідників-ерудитів Маньківщини та їх педагогів з новими досягненнями!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень