A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

семінар вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 14.02.2020 15:50
Кількість переглядів: 8

14 лютого 2020 року на базі закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» смт Буки проведено семінар вихователів закладів дошкільної освіти Маньківського району, Буцької та Іваньківської ОТГ на тему: «Шляхи вдосконалення пізнавального розвитку дитини дошкільного віку в рамках державного стандарту Базового компоненту дошкільної освіти».

Учасників семінару привітав та побажав плідної праці голова Буцької ОТГ Залізняк С.С. Методист районного методичного кабінету Монько В.В. ознайомила з планом роботи.

У  практичному блоці семінару  присутні мали змогу переглянути  два комплексні заняття в молодшій та старшій групі ( вихователі Педоренко О.М., Шепеляк Н.В.). та виховний захід свято на Стрітення «Як зима з весною сперечалася».

             

Учасники семінару – практикуму  зазначили, що вихователі використали ефективні засоби, інноваційні методи та прийоми організації дітей, якими захопили не тільки малят, а й усіх присутніх.

Питання пізнавального  розвитку  дошкільників у світлі  вимог Базового компоненту дошкільної освіти в теоретичній частині висвітлила методист РМК Монько В.В.

Цікавим був проведений майстер – клас з виготовлення виробів з глини та солоного тіста, який провели народні умільці: Анжеда Драч, Тетяна Стеценко.

 

За результатами семінару – практикуму розроблені рекомендації.

Так непомітно промайнув час, але залишились  позитивні враження.   Учасники семінару  поділилися власними педагогічними знахідками, які використовують у своїй діяльності. Обмінюючись думками з даної проблеми, всі педагоги дійшли висновку, що тільки спільними зусиллями можна прищепити нашим вихованцям високі моральні якості Людини.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень