A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Волонтерська допомога дітям Херсонщини

Дата: 08.12.2022 16:10
Кількість переглядів: 9

Зігрійте теплом своїх сердець тих, хто потребує допомоги

Жахіття війни принесли в сім'ї українців горе, сльози, біль, багато хто залишився без житла. Особливо постраждали люди окупованих територій України. Серед них діти.

Для надання волонтерської допомоги дітям Херсонщини Ліга старшокласників Черкащини оголосила акцію «На Святого Миколая, любов’ю зігріті, подарунки надсилають з Черкащини діти», яка триває з 23 листопада 2022 року.

Ліга Старшокласників Маньківщини до участі в акції запросила учнівські колективи закладів освіти Маньківської, Іваньківської та Буцької громад.

Учні, батьки, вчителі активно долучилися до акції. Школярі із задоволенням ділилися з новими друзями канцелярським приладдям, солодощами, книжками, розвивальними іграми та іграшками. А ще написали слова підтримки на власноруч виготовлених вітальних листівках. Оберегами, різдвяними ангелочками учні прикрасили пакунки з подарунками. І кожен, хто долучався до акції, висловлювали найщиріші побажання скорішої перемоги та мирного щасливого майбутнього кожному українцю та рідній ненці України.

Дякуємо всім учасникам акції! Відділ освіти, молоді та спорту доставив 60 ящиків з подарунками в м.Черкаси. Звідти пакунки будуть направлені до дітей Херсонщини.

Хай у День Святого Миколая кожна дитина Херсонщини відчує тепло наших сердець і радість від отриманого подарунка.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень