A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Цифрограм для вчителів

Дата: 30.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 14

3 березня 2021 року була прийнята Національна концепція розвитку цифрових компетентностей до 2025 року, затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України № 167-р. (https://cutt.ly/pbKSA4M).

Концепція розвитку цифрових компетентностей до 2025 року окреслює виклики стосовно розвитку цифрових компетентностей в українському суспільстві, визначає шляхи їх подолання та очікувані результати від її впровадження, закладає підґрунтя для створення національної стратегії та стратегічного плану дій щодо розвитку цифрових компетентностей у суспільстві.

 

20 травня Мінцифри опублікувало Цифрограм для вчителів. Тестування з цифрової грамотності розроблене експертами Академії цифрового розвитку та експертами Міністерства освіти і науки України на основі рамки професійних компетенцій для вчителів, яка розроблена експертами на виконання наказу МОН України № 38 від 15 січня 2019 року. Цифрограм для вчителів, на відміну від цифрограмів для громадян, матиме максимальний бал в 63 бали та містить 21 професійну цифрову компетенцію і 5 сфер.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень