A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Про відзначення Дня захисту дітей

Дата: 05.06.2023 16:40
Кількість переглядів: 11

         1 червня вихованці Маньківського ЦДЮТ, МАН за участю Маньківського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія" та Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 провели святкове дійство «Живіть у мирі та любові,  як у одній родині, у чудовій і квітучій любій Україні!» для дітей Маньківської громади та її гостей.

      На площі селища працювали творчі майстрині на локаціях «Танцювальна»,   «Мальовничий рідний край, ти живи і розквітай!» та фотозона.

      Юні артисти зразкового вокального ансамблю «Нотка» та народного хореографічного колективу «Міраж»( керівники Іваненко Р.В., Квітченко Н.А.) підготували невеличкі творчі подаруночки для присутніх: танцювальні та вокальні композиції.

      Дівочий інструментальний ансамбль Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія»(керівник Квітченко В.С.) вразив глядача виконанням інструментальних композицій та сольним співом.

       Особливо захоплюючою для дітвори була локація «Танцювальна», де маленькі учасники свята разом з керівниками Давидчик В.С., Главацькою Т.Г. пританцьовували, веселилися. Скрізь лунав дитячий сміх. 

       Сподобалося діткам працювати у локації «Мальовничий рідний край, ти живи і розквітай!», де разом  з керівниками гуртків Поліщук Н.О., Талабанюк Т.В., Мельник С.С. виготовляють різнокольорові метелики,  прикрашали ними святкову фотозону.

     Ведучі свята  бажали  дітворі бути здоровими, завжди усміхненими та впевнено дивитись у майбутнє, закликали усіх не бути байдужими до дітей, адже вони - наше майбутнє, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень