A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Серпнева нарада керівників закладів освіти

Дата: 31.08.2022 17:30
Кількість переглядів: 10

       30 серпня керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Маньківської ТГ зібралися на традиційну серпневу   нараду освітян з нагоди початку нового навчального року. У нараді взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Безверхий Ю.М, головний спеціаліст відділу Хом як Л.В., методисти методичної служби відділу.

Розпочав нараду начальник відділу освіти, молоді та спорту, який проаналізував у своєму виступі стан освіти Маньківської ТГ під час воєнного стану, окреслив ряд завдань для освітян на 2022/2023 навчальний рік.

 

Досвідом роботи із забезпечення дистанційної освіти у своєму закладі поділилася заступник директора з навчально-виховоної роботи Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія» Демченко Л.М.

 

 Методист методичної служби  Самелюк Л.І. висвітлила питання впровадження Державного стандарту базової середньої освіти у 5-х класах ЗЗСО. Головний спеціаліст відділу Хом’як Л.В. ознайомила присутніх з результатами  об’їздів закладів освіти та особливостями ведення документації під час воєнного стану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень