A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Участь маньківчан у футбольному турнірі

Дата: 18.12.2023 11:50
Кількість переглядів: 163

  16.12 в м. Монастирище був проведений футзальний турнір памяті першого представника Президента України у Монастирищенському районі М.М. Орендарчука.

Цьогорічний турнір був проведений серед ветеранів футболу, футболістами які не тільки памятають М.М. Орендарчука а й мали змогу  зустрічатись на футбольному полі. На цей турнір була відряджена відділом освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради  команда ветеранів Маньківської ТГ.

В турнірі, крім нашої команди, приймали участь команди ветеранів з селища Джулинка,     м. Христинівка та господарів змагань м. Монастирище.

   Змагання проходили в теплій і дружній атмосфері з високим рівнем організації.    Ігри  проводились за коловою системою.  Команда ветеранів Маньківської ТГ в усіх протистояннях, окрім гри проти господарів турніру команди з м. Монастирище , вийшла переможцем.

Тож за результатами суддівських протоколів команди посіли такі місця:

            І місце – м. Монастирище

            ІІ місце –  Маньківська ТГ

            ІІІ місце – селище Джулинка

   Приз кращого воротаря  турніру отримав  гравець команди Маньківської ТГ Баленко Василь Григорович. Призовий кубок та грамоту за друге місце отримала команда Маньківської ТГ на чолі з Полячківським Сергієм Олексійовичем.

     Молодці! Так тримати!

    Команди вдячні Збройним Силам України за можливість проводити та брати участь в спортивних турнірах.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень