A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Пліч-о-пліч. Змагання з волейболу серед дівчат

Дата: 28.02.2024 08:28
Кількість переглядів: 58

    24 лютого 2024 р. в Маньківській територіальній громаді було проведено змагання з волейболу  серед  дівчат 2009 року народження та молодших в рамках  ІІ етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» серед учнів закладів середньої освіти у 2023-2024 навчальному році.

    Показати свої вміння в грі з волейболу та поборотись за право представляти Маньківську громаду на ІІІ етапі(районному) «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалось та прийняли участь 7 закладів загальної середньої освіти нашої громади ( Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ст., Дзензелівський ЗЗСО І-ІІІ ст, Молодецький ЗЗСО І-ІІІ ст, Рогівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Кищенецький ЗЗСО І-ІІІ ст., Маньківський ЗЗСО І-ІІІ ст.№1, Маньківський НВК «ЗЗСО-І-ІІІ ст,- гімназія»).

    Юні волейболістки показали не тільки гарну майстерність, наполеглевість в боротьбі за перемогу, але продемонстрували важливість командної роботи, адже сила – в єдності!

    Суддівські протоколи зафіксували такі результати

           І місце – Маньківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1

           І місце – Рогівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

           ІІІ місце – Маньківський НВК « ЗЗСО І-ІІІ ступенів – гімназія»

    Переможці, призери, учасники були нагородженні перехідним брендовим кубком, медалями за І-ІІІ місця та грамотами за участь в ІІ-му турі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень