A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

Дотримання мовного законодавства в закладах освіти

Учні-переселенці зі східних та південних регіонів, інтегруючись у шкільне середовище на новому місці, стикаються із мовними труднощами. У випадку непорозумінь і конфліктів на цьому ґрунті із ситуацією має впоратися керівництво навчального закладу.

10:15 17.02.2023

Допомога дітям з особливими освітніми потребами!

08 лютого «Інклюзивно – ресурсний центр» за підтримки Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації отримали комплект освітніх матеріалів від ЮНІСЕФ «Ранній розвиток дитини». Дякуємо за турботу та підтримку осіб з особливими освітніми потребами, які потребують значної уваги, адже вони є більш вразливими до нестійких умов життя. Дуже приємно отримати подарунки.

16:26 09.02.2023

Уряд затвердив новий порядок бронювання військовозобов’язаних

Кабінет Міністрів ухвалив новий порядок бронювання військовозобов’язаних та критерії визначення підприємств, установ і організацій, критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення. Працівники таких підприємств віднині підлягатимуть бронюванню.

11:02 02.02.2023

Корекційно-розвиткові послуги ІРЦ

Фахівцями КУ «Інклюзивно -  ресурсного центру» постійно надаються корекційно – розвиткові послуги особам з особливими освітніми потребами відповідно до нозологій. Згідно заяв батьків та графіку центру, консультанти проводять індивідуальні та групові заняття у спеціальному автомобілі з дітьми Маньківської , Буцької та Іваньківської ТГ.

16:19 31.01.2023

Семінар педагогів-організаторів

З метою підвищення педагогічної майстерності педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Маньківської,  Буцької та Іваньківської громад  27 січня 2023 року відбувся семінар на тему «Учнівське самоврядування як засіб реалізації принципів демократії в закладі освіти».

09:04 31.01.2023

Сертифікація 2023

         Визначені  строки  реєстрації  на  сертифікацію  у  2023  році                                      для  вчителів   початкових  класів,  математики                             та   української  мови  і  літератури 

16:35 25.01.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень