A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

ОГЛЯД ПЛАТФОРМ ТА ІНСТРУМЕНТІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ, РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙКИ У ШКОЛІ, – ГО “СМАРТ ОСВІТА” ТА МОН ПІДГОТУВАЛИ ПОСІБНИК

          Огляд основних інструментів для організації дистанційного навчання, рекомендації щодо того, як скласти розклад, налаштувати режим роботи вчителя/вчительки та зворотній зв’язок з учнями, а також про особливості оцінювання та контролю під час карантину. Про це та інші рекомендації, корисні для організації дистанційного навчання у молодшій, основній та старшій школі, ви можете прочитати у посібнику, підготовленому ГО “Смарт освіта” й Міністерством освіти і науки та оприлюдненому сьогодні, 6 травня 2020 року.

09:23 07.05.2020

МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ "ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ MOZAIK EDUCATION В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ НУШ"

        Сьогодні освіта у всьому світі стоїть перед великим викликом, оскільки слідування традиційним методам навчання вже не є достатнім. Відповідний спосіб передачі знань так само важливий, як і те, чому ми навчаємо зростаюче покоління. Про інтерактивний зміст (3D-сцени, освітні відео, зображення, аудіо) і тематичні інструменти MOZAIK EDUCATION читайте у методичних матеріалах "Особливості використання MOZAIK EDUCATION в освітньому просторі НУШ". Матеріали підготували Юлія Зоря та Віталій Курас, працівники навчально-тренінгового центру STEM-освіти КНЗ "ЧОІПОПП ЧОР".

09:18 06.05.2020

Про проведення всеукраїнського проєкту «Мішечок»

  Ший торбинки, вигравай призи та змінюй світ на краще. Всеукраїнський проєкт «Мішечок» для учнівської молоді запрошує школярів стати частиною руху з популяризації доступних екологічних рішень. Мета – максимально замінити пластик та розвинути альтернативний напрямок відповідального споживання Земних ресурсів.

08:29 06.05.2020

МОН РОЗРОБИЛО НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ ВЧИТЕЛЯ – ДОКУМЕНТ НА ГРОМАДСЬКОМУ ОБГОВОРЕННІ

      Міністерство освіти і науки розробило проєкт Професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» та «Вчитель закладу загальної середньої освіти». Документ опубліковано для громадського обговорення вчора, 5 травня 2020 року. 

08:23 06.05.2020

ДЛЯ УЧНІВ 6-10-Х КЛАСІВ РОЗРОБЛЕНО СПЕЦІАЛЬНІ УРОКИ ПРО COVID-19

      Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО “Смарт освіта” за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19. Методичні рекомендації для вчителів та навчальні матеріали для учнів опубліковано на сайті НУШ вчора, 5 травня 2020 року.

08:20 06.05.2020

Про впровадження Закону України "Про повну загальну середню освіту"

      У зв’язку з прийняттям нового Закону України «Про повну загальну середню освіту», який набрав чинності 18 березня 2020 року, звертаємо вашу увагу, що у законодавстві про повну загальну середню освіту відбулися суттєві зміни.  

16:12 05.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень