A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, ЗНО, ВСТУПНА КАМПАНІЯ: МОН ЗАПУСТИЛО САЙТ ПРО КЛЮЧОВІ ЗМІНИ В ОСВІТІ, ВПРОВАДЖЕНІ ЧЕРЕЗ КАРАНТИН

       Усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому інформаційному ресурсі. Зокрема, тут розміщено інформацію про дистанційне навчання, завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

11:20 16.04.2020

2-Й ТИЖДЕНЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН: РОЗКЛАД І ТЕМИ УРОКІВ – ЗАПЛАНУЙТЕ СВОЄ НАВЧАННЯ!

      Сьогодні, 13 квітня 2020 року, розпочався другий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Для того, щоб ви могли ефективно спланувати своє навчання, розповідаємо вам про розклад уроків на YouTube-каналі МОН, теми, які висвітлюватимуться цього тижня, а також нагадуємо про посилання, де ви завжди зможете знайти потрібні вам уроки.

17:31 13.04.2020

ПРО ПРОВЕДЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ПРИРОДНИЧОГО ІНТЕРАКТИВНОГО КОНКУРСУ «КОЛОСОК-2020 (ВЕСНА)»

   Повідомляємо, що Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «КОЛОСОК весняний-2020», який мав відбутися 16 квітня 2020 року в очному (традиційному) варіанті відбудеться після закінчення карантину. Про дату (строки) проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

22:35 09.04.2020

Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій для дітей та молоді «iTalent»

       Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 28.02.2020 № 6/329-20 з 1 квітня 2020 року  розпочинається Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій для дітей та молоді «iTalent» (VII сезон). Умови проведення заходу розміщені на сайтах: www.udcpo.com.ua, https://italent.org.ua/

10:23 09.04.2020

Безкоштовна можливість організації дистанційного навчання для вчителів та учнів

     Повідомляємо, що Комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» разом з ТОВ «БМС Техно» (м.Київ) та компанією SIA Uzdevumi.lv (Латвія) пропонує скористатися  безкоштовною можливістю організації дистанційного навчання для вчителів та школярів на період надзвичайної ситуації в Україні, за допомогою інформаційно-освітньої системи «МiйКлас» (https://miyklas.com.ua) з застосуванням дистанційних технологій під час карантину та для відновлення навчання відповідно до календарно-тематичного планування після нормалізації епідеміологічної ситуації. Доступ та реєстрація користувачів системи здійснюється безкоштовно на період карантину, технічний супровід щодо користування системою здійснюється технічними фахівцями компанії розробників.

15:12 06.04.2020

Інформаційна робота серед населення щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів

      Відповідно до резолюції Прем’єр-міністра України від 27.03.2020 № 13137/0/1-20 та у зв’язку із заходами з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, просимо забезпечити проведення із залученням лідерів громадської думки, представників інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації, у тому числі місцевих, інформаційної роботи серед населення щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів тощо.

15:52 02.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень