A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

Результативна участь у Благодійному турнірі

04-05 листопада в с. Городецьке Уманського району  відбувся «Благодійний   турнір з міні-футболу для підтримки ЗСУ», організований Асоціацією Футболу Уманського району (АФУР).  Команда Маньківської ТГ теж приймала участь у цих змаганнях. У перший день змагань, виборовши друге місце в групі та поступившись тільки  більш іменитим суперникам команді «Базис», команда здобула путівку змагатись в «Срібній лізі», де й  стала переможцем.

11:15 06.11.2023

Підсумки проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 №931, наказу відділу освіти, молоді та спорту  від 21 вересня 2023 року №147-ос «Про проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек» та з метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки у вихованні учня-читача,  патріота України, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання,  з 01 по 31 жовтня 2023 року в закладах загальної середньої освіти  Маньківської територіальної громади проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який цього року проходить під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!», використовуючи методичні рекомендації підготовлені Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України ім. В.О. Сухомлинського.  В його проведенні активну участь взяли шкільні бібліотекарі, педагогічні колективи, учні та батьки.

09:35 06.11.2023

Семінар керівників МАН

            26 жовтня у Маньківському центрі дитячої та юнацької творчості, Мала академія наук учнівської молоді Маньківської селищної ради відбувся семінар на тему «Інформаційні трансформації в роботі МАН. Виклики. Реалії. Розвиток».

14:07 27.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень