A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

Нарада керівників закладів освіти

     Відділом освіти Маньківської райдержадміністрації проведена нарада директорів закладів освіти з питання впровадження системи НАССР в закладах освіти та ліцензування медичних кабінетів, куди були запрошені медичні сестри та кухарі закладів освіти. В.о. начальника районного управління Держпродспоживслужби Юрченко В.П.  у презентації розповів про функції та повноваження Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.  Особлива увага приділялася питанню впровадження та роботи системи НАССР в закладах освіти, аналізу виробничих процесів на харчоблоках, розробленню відповідних  документів.

11:22 15.01.2020

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Днями на базі Нестерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум за темою "Зміни в освіті як фактор оновлення змісту й форм методичної роботи". У ході семінару його учасники ознайомилися з досвідом методичної роботи школи з означеного питання, відвідали фрагменти уроків у 2 та 11 класах, стали учасниками методичного воркшопу.

10:01 24.12.2019

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади вчителя – логопеда та вчителя – дефектолога ІРЦ

      Комунальна установа «Інклюзивно - ресурсний центр» Маньківської районної ради Черкаської області, яка знаходиться за адресою вул. Шевченка, 19, смт Маньківка, Черкаська область оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя – логопеда та вчителя – дефектолога.

16:12 23.12.2019

Районний семінар-практикум вчителів трудового навчання

Днями  на базі Вікторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області відбувся районний семінар вчителів трудового навчання   на тему «Компетентнісний підхід до навчання учнів на уроках трудового навчанн».

09:06 18.12.2019

Дружина Президента України та міністерка освіти і науки відвідали школу на Маньківщині

У межах реалізації реформи харчування в закладах освіти України 13 листопада 2019 року у Іваньківську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали дружина Президента України Олена Зеленська  та міністерка освіти і науки України Ганна Новосад.

15:02 16.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень