A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Маньківської селищної ради

Новини

    Семінар-практикум вчителів трудового навчання

          16 березня 2018 року на базі Буцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання на тему «Формування ключових та предметних компетентностей  учнів на уроках трудового навчання через проектно-технологічну діяльність».

15:13 21.03.2018

Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

           На виконання плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти Маньківської райдержадміністрації 20 березня 2018 року на базі Молодецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено районний семінар – практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Дослідно-експериментальна робота в системі функціонування закладу загальної середньої освіти».

18:40 20.03.2018

Районна педагогічна виставка «Інноваційний пошук освітян Маньківщини»

     З метою інформування широкої педагогічної громадськості про новітні досягнення освіти Маньківщини, прискорення процесу трансформації перспективного педагогічного досвіду в широку педагогічну практику, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, стимулювання пошуку власних оригінальних підходів до вирішення проблем удосконалення змісту освітнього процесу підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві 19 березня 2018 року розпочала роботу ХХІІІ  районна педагогічна виставка «Інноваційний пошук освітян Маньківщини».

16:30 20.03.2018

Семінар-практикум вчителів інформатики

      13 березня 2018 року на базі Добрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар –практикум (далі семінар) вчителів інформатики на тему «Використання сучасних технологій навчання на уроках інформатики».

14:44 20.03.2018

Районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів

         15 березня  2018 року на базі Дзензелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему «Шкільна бібліотека на допомогу формування патріотичних почуттів в учнів-читачів».      Виховний захід на тему «Я люблю Україну» провела Бондар Н.Г., шкільний бібліотекар. Учасників семінару-практикуму вразила розмаїтість методів та прийомів, вдале використання ІКТ, артистизм дітей.

15:34 15.03.2018

Семінар учителів початкових класів

6 березня 2018 року на базі Маньківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія» відбувся семінар-практикум учителів 3-4 класів на тему: «Формування компетентності молодшого школяра, розвиток його творчої особистості як інтегрованого результату навчальної діяльності». Відкритий урок з природознавства в 3-Б класі на тему: «Тварини. Птахи» провела Щур Марія Василівна. Базильська Надія Миколаївна, учитель 4-Б класу провела урок природознавства на тему: «Корисні копалини України». На завершення гості відвідали захоплюючий виховний захід «Шоу талантів», який підготувала Сірченко Т.П. спільно з Маньківським районним центром дитячої та юнацької творчості, Мала академія наук.

09:05 14.03.2018

Шевченківські дні у закладах загальної середньої освіти району

       В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає із покоління в покоління. Є таке ім’я і у нашого народу – Тарас Григорович Шевченко. Не було і немає в Україні поета, який був би йому подібний. Саме він і повернув народу його голос – українську мову. Для кожного з нас ім’я Шевченка є святим.     12 березня 2018 року у закладах загальної середньої освіти району вшановували пам’ять національного генія, народного поета України – Тараса Григоровича Шевченка.

15:31 12.03.2018

І обласний конкурс учнівських презентацій з історії "Юні історики Черкащини"

     Учні з Чорнокам’янської, Іваньківської, Нестерівської, Подібнянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів, Маньківського НВК «ЗОШ-гімназія» взяли участь в І обласному конкурсі учнівських презентацій з історії «Юні історики Черкащини», присвяченому 80-річчю від дня народження Чорновола В’ячеслава Максимовича,  який проводив Навчально-науковий інститут історії і філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з 26 грудня 2017 р. по 18 лютого 2018 р. Основна тема, яка виноситься на обговорення учасників конкурсу – «ВИДАТНІ УКРАЇНЦІ МИНУЛОГО ТА СУЧАСНОСТІ».

12:07 12.03.2018

Міжнародний конкурс «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу»

      У січні 2018 року відбувся Міжнародний конкурс для вчителів «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу». Активну участь у ньому взяли 9 учителів Маньківської загальноосвітньої школи №1, які поділились досвідом роботи з означеного питання.

23:01 08.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень